Dobrodošli u Emado

Kontakt


Dobrodošli u Emado

Firma Emado d.o.o. iz Sarajeva je document/print solution firma i bavi se optimizacijom ispisne infrastrukture u malim, srednjim i velikim preduzećima i organizacijama. Zajedno sa svojim Ugovorenim dobavljačima iz segmenta uredskih i profesionalnih uređaja za ispis spremni smo tretirati i unaprijediti svaki ispisni sistem na značajno veći nivo uz uštede u energiji, administraciji i novcu.

Osim toga, nudimo originalni i kvalitetni zamjenski potrošni materijal za Vašu već postojeću ispisnu infrastrukturu, kao i konsultantske, te servisne usluge.

U principu, jedan instalirani uređaj bi mogao zamjeniti sve postojeće (kopir/printer/skener/faks) u Vašim uredima i na taj način Vama obezbijediti uštede. Uređaj bi koristili svi uposlenici i imali bi tačan uvid u potrošnju potrošnog materijala (tonera, papira,…).

U koliko se odlučite da od nas iznajmite jedan ovakav uređaj naša obaveza je da Vam isti dostavimo i instaliramo, izvršimo obuku korisnika, dostavljamo tonere, servisiramo u slučaju nekog kvara i sl. Dakle, Vaš jedini trošak je papir, a ostalo je uračunato u cijenu.

Također Vi možete i kupiti jedan ovakav uređaj, a mi smo spremni ponuditi Vam tonere (orginalne ili kvalitetne zamjenske), kako i servisne usluge za već postojeću opremu.

U koliko ste zainteresovani za naše usluge predlažemo da nam odobrite kratki termin za sastanak, na kojem bi smo definisali Vaše potrebe za naše usluge.

Vaš Emado.

 

Profesionalnost, pouzdanost i odgovornost naš je moto poslovanja.