Prodaja

Kontakt


Prodaja i Servisiranje Fiskalnih Uređaja

Kvalitetan i stručan tim koji će Vam pomoći da izaberete fiskalni uređaj koji odgovara Vašim potrebama. Brzo i efikasno završite proceduru fiskalizacije bez dužeg čekanja.

Fiskalne kase Tremol M, Tremol S, Best BA, DP-55S, FP-700, FP-60, SK FCR100

Šta vam treba za postupak fiskalizacije?

  • Uvjerenje o poreznoj registraciji
  • Pečat firme
  • Kopija lične karte vlasnika ili ovlaštenog lica
  • ID ili JMBG vlasnika prostora (ukoliko je prostor pod najmom)
  • ID broj
  • PDV broj (ako ste PDV obveznik)
  • Popunjen ZIF obrazac (Zahtjev za Inicijalnu fiskalizaciju)

Naše stručno prodajno osoblje ponudit će Vam vrhunske brendove u oblasti informatičke opreme kao što su HP, Lenovo, Dell, Microsoft… do kompjuterskih konfiguracija prilagođenih Vašim potrebama.

Bilo da trebate Informatičku opremu za poslovnu ili kućnu upotrebu spremni smo Vam ponuditi cijelu paletu prodajnog asortimana.

Naše osoblje će vas rado savjetovati prilikom izbora kako bi odabrali Informatičku opremu prilagođenu vama i vašim željama.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

Optimum performansi Vaših uređaja na našem lageru imamo uvijek spremne dovoljne količine potrošnog materijala. Brza isporuka, kvalitet i povoljne cijene su ono što nas izvaja od drugih ponuđača potrošnog materijala na tržištu.

Naša ponuda originalnog i kompatibilnog potrošnog materijala obezbjeđuje Vam logistiku prema pravilima vaše kompanije. Ako su u pitanju kompatibilni potrošni materijali, Emado d.o.o. vrši konstantnu selekciju proizvođača prema ispunjenim standardima kvalitete, što obezbjeđuje kvalitet i dugotrajnost koja se dobija upotrebom originalnog potrošnog materijala.

Zahvaljujući partnerskom statusu sa vodećim distributerima i proizvođačima biroopreme, u mogućnosti smo Vam ponuditi opremu i rješenja renomiranih svjetskih proizvođača KYOCERA Document Solutions i KONICA MINOLTA.

U Našem portfoliu se nalazi veliki izbor štampača, multifunkcionalnih uređaja te produkcijskih uređaja. Bilo da Vam je potreban štampač, kopir aparat, multifunkcionalni uređaj ili čak produkcijski uređaj u mogućnosti smo ponuditi najbolje rješenje. Velika paleta crno-bijelih i kolor uređaja raznih formata papira sa zavidnim brojem dodataka će ispuniti sve vaše potrebe ispisa dokumenata.

KONICA MINOLTA je inovativna korporacija koja uvijek i iznova kreira nadahnjujuće uređaje i rješenja u oblasti industrije rada sa dokumentima. Kompanija Konica je nastala 1873 godine i do danas se razvila u jednog od vodećih svjetskih proizvođača biroopreme.

KYOCERA Document Solutions je dio KYOCERA korporacije koja je osnovana 1959 godine. KYOCERA se nalazi na listi TOP 500 najvrjednijih globalnih kompanija. KYOCERA Document Solutions sa svojim sjedištem u Osaki-Japan, vodi prodajne i servisne aktivnosti, usko sarađujući sa velikim brojem svojih distributera i partnera širom svijeta.

Kovertiranje čini sastavni dio procesa izrade i distribucije povjerljivih dokumenata, platnih lista, podjele PIN-ova itd.. . Zahvaljujući saradnji sa Pressure Seal Solutions ltd, u mogućnosti smo ponuditi odgovarajuće uređaje za kovertiranje.

Pressure Seal tehnologija kovertiranja izbacuje iz upotrebe klasičnu kovertu i na taj način smanjuje troškove. Sam papir na koji se ispisuje se koristi kao koverta, uz pomoć hladnog lijepka i pritiska. Pressure Seal kovertirke se mogu koristiti u vezi sa štampačima tako da papir iz štampača ulazi direktno u kovertirku ili odvojeno, kao samostojeći uređaji.

Prilikom isporuke i instalacije vršimo obuku korisnika za optimalno korištenje uređaja i dodataka. Savjetovanje je sastavni dio našeg odnosa prema korisnicima i vrši ga obučen i stručan prodajni tim.

Naš prodajni tim kao cilj uvijek ima rješenje problema sa kojima se susrećete kroz poslovanje a koji su vezani za rad sa dokumentima. Da bi sve naše usluge bile što kvalitetnije mi uvijek prvo nastojimo da analiziramo stanje kod kupaca. Krajnji ishod toga je da naši kupci uvijek imaju adekvatnu opremu i uslugu. Zašto da nabavljate uređaje koji su daleko iznad vaših potreba ili uređaje koji ne mogu izdržati vaš tempo rada ?

Mi vam pomažemo da tehnologije pretvorite u uštede i povećanje produktivnosti.

 

 

Pitanja i odgovori

Pročitajte brze odgovore na često postavljena pitanja.

Kvalitetan i stručan tim koji će Vam pomoći da izaberete fiskalni uređaj koji odgovara Vašim potrebama.

U ponudi imamo vrhunske brendove u oblasti informatičke opreme kao što su HP, Lenovo, Dell, Microsoft…

Vrijeme je da stavite trošove pod kontrolu. Detaljnom analizom i optimizacijom troškovi postaju vidljivi te je lako raditi na njihovom umanjenju.

Brzo i efikasno završite proceduru fiskalizacije bez dužeg čekanja.