Analiza i optimizacija

Kontakt

Rješenje: analiza i optimizacija

Analizom dolazimo do tačnih troškova, čak i onih skrivenih. Kada troškovi i njihovi uzroci postanu vidljivi, uzimajući u obzir potrebe korisnika izradimo prijedlog modela ispisne infrastrukture koja će umanjiti troškove, podići efikasnost poslovanja te umanjiti negativan uticaj na okolinu. U svakom slučaju analiza i optimizacija pružaju mnoge praktične prednosti.

Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći da otkrijete potencijale uštede i povećanja efikasnosti u vašoj ispisnoj infrastrukturi. Pomoći ćemo vam da smanjite troškove, povećate efikasnost, poboljšate kvalitet dokumenata te povečate zadovoljstvo uposlenika i kupaca.Iznajmljivanje

U principu, jedan instalirani uređaj bi mogao zamjeniti sve postojeće (kopir/printer/skener/faks) u Vašim uredima i na taj način Vama obezbijediti uštede. Uređaj bi koristili svi uposlenici i imali bi tačan uvid u potrošnju potrošnog materijala (tonera, papira,…).

U koliko se odlučite da od nas iznajmite jedan ovakav uređaj naša obaveza je da Vam isti dostavimo i instaliramo, izvršimo obuku korisnika, dostavljamo tonere, servisiramo u slučaju nekog kvara i sl. Dakle, Vaš jedini trošak je papir, a ostalo je uračunato u cijenu.

Prodaja

Također Vi možete i kupiti jedan ovakav uređaj, a mi smo spremni ponuditi Vam tonere (orginalne ili kvalitetne zamjenske), kako i servisne usluge za već postojeću opremu.

U koliko ste zainteresovani za naše usluge predlažemo da nam odobrite kratki termin za sastanak, na kojem bi smo definisali Vaše potrebe za naše usluge.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Molimo Vas da budete slobodni da nas kontaktirate.