Pogodnosti iznajmljivanja opreme

Kontakt

Pogodnosti iznajmljivanja

U cijeni iznajmljivanja uređaja naši korisnici dobijaju potpunu servisnu uslugu, sve potrebne rezervne dijelove za rad uređaja, kao i dovoljne količine potrošnog materijala. Vaša jedina briga je štampanje, o svemu ostalom brine Vaš Emado Team.

Gdje odlazi vaš novac? Da li postoji bolje rješenje ispisa dokumenata koje će zaista biti u službi poboljšanja vašeg poslovanja ? Naše dugogodišnje iskustvo i brojna uspješna rješenja sličnih problema ukazuju na to da u svakom okruženju postoji veliki prostor za novi način razmišljanja o produkciji poslovnih dokumenata. Na ovaj način se postižu velike finansijske uštede kao i poboljšanje poslovanja.

Često se dešava da troškovi potrošnog materijala uveliko nadmaše cijenu uređaja, dok stalni kvarovi i nefunkcionalnost te troškove još više povečavaju. Dodamo li još i to da većina kompanija nema tačne podatke koliki su troškovi ispisne opreme, lako je pretpostaviti da se ti troškovi konstantno uvećavaju i predstavljau kočnicu u razvoju kompanija.

Vrijeme je da stavite trošove pod kontrolu. Detaljnom analizom i optimizacijom troškovi postaju vidljivi te je lako raditi na njihovom umanjenju.Iznajmljivanje

U principu, jedan instalirani uređaj bi mogao zamjeniti sve postojeće (kopir/printer/skener/faks) u Vašim uredima i na taj način Vama obezbijediti uštede. Uređaj bi koristili svi uposlenici i imali bi tačan uvid u potrošnju potrošnog materijala (tonera, papira,…).

U koliko se odlučite da od nas iznajmite jedan ovakav uređaj naša obaveza je da Vam isti dostavimo i instaliramo, izvršimo obuku korisnika, dostavljamo tonere, servisiramo u slučaju nekog kvara i sl. Dakle, Vaš jedini trošak je papir, a ostalo je uračunato u cijenu.

 

Prodaja

Također Vi možete i kupiti jedan ovakav uređaj, a mi smo spremni ponuditi Vam tonere (orginalne ili kvalitetne zamjenske), kako i servisne usluge za već postojeću opremu.

U koliko ste zainteresovani za naše usluge predlažemo da nam odobrite kratki termin za sastanak, na kojem bi smo definisali Vaše potrebe za naše usluge.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Molimo Vas da budete slobodni da nas kontaktirate.