Servis i održavanje

Kontakt

Servis i održavanje opreme

Obezbjeđujemo vrhunski servis i održavanje opreme prema najvišim standardima proizvođača. Naše stalno ulaganje u obrazovanje osoblja je Vaša prednost i garancija povjerenja.

Fleksibilni i prilagodljivi ugovori o održavanju opreme našim korisnicima pružaju mogućnost izbora modela održavanja koji je prilagođen njihovom poslovanju:

  • Iznajmljivanje opreme sa punim održavanjem
  • Održavanje po pozivu
  • Mjesečni paušal
  • Klik-prema broju ispisanih stranica

 

Kvalitetne usluge održavanja opreme čini i kompletna logistička podrška, te nastojimo da u našem skladištu uvijek imamo:

  • Optimalan broj uređaja
  • Dovoljne količine rezervnih dijelova
  • Dovoljne količine potrošnog materijala


Iznajmljivanje

U principu, jedan instalirani uređaj bi mogao zamjeniti sve postojeće (kopir/printer/skener/faks) u Vašim uredima i na taj način Vama obezbijediti uštede. Uređaj bi koristili svi uposlenici i imali bi tačan uvid u potrošnju potrošnog materijala (tonera, papira,…).

U koliko se odlučite da od nas iznajmite jedan ovakav uređaj naša obaveza je da Vam isti dostavimo i instaliramo, izvršimo obuku korisnika, dostavljamo tonere, servisiramo u slučaju nekog kvara i sl. Dakle, Vaš jedini trošak je papir, a ostalo je uračunato u cijenu.

 

Prodaja

Također Vi možete i kupiti jedan ovakav uređaj, a mi smo spremni ponuditi Vam tonere (orginalne ili kvalitetne zamjenske), kako i servisne usluge za već postojeću opremu.

U koliko ste zainteresovani za naše usluge predlažemo da nam odobrite kratki termin za sastanak, na kojem bi smo definisali Vaše potrebe za naše usluge.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju. Molimo Vas da budete slobodni da nas kontaktirate.